Over van Vaalen

Van Vaalen Advies staat voor maatwerk pensioen- en verzekeringsadvies voor ondernemers en bedrijven. Naast een gedegen advies, dat altijd gericht is op het best mogelijke resultaat voor die klant, zorgen wij voor een snelle en correcte afwikkeling als het gaat om schadeverzekeringen.

Wij kennen onze klanten goed, hebben regelmatig contact en nemen de tijd voor een goed gesprek. We zijn alert op nieuwe ontwikkelingen, mogelijke wetswijzigingen en nieuwe producten. Hierin loopt Van Vaalen Advies voorop met als voordeel dat wij als geen ander weten waar de klant het meeste aan heeft, ook na het advies. Van Vaalen Advies verrast en ontzorgt, met een personal touch!

Klik hier voor de meest voorkomende vragen en antwoorden. Wilt u bestanden downloaden, dan kunt u naar onze download pagina.

Van Vaalen Advies kernwaarden

1. Up-to-date
VVA is vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen en is dus altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

2. Betrokken
VVA kent zijn klanten persoonlijk. Zit naast de klant en niet er tegenover. Neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht, verrast en ontzorgt. Altijd met een glimlach.

3. Compleet
VVA regelt alles voor zijn klanten op pensioen- en verzekeringsgebied, ook na het advies. Je kunt er van op aan dat ook het afhandelen van schade snel en op de beste wijze gebeurt. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

4. Alert
VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant, in die situatie, op dat moment. Maar de service gaat verder dan dat; ook na het advies blijft VVA continu op zoek naar verbeteringen, ten gunste van de klant.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Neem gerust contact met ons op.

Martien van Vaalen

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak

Onze garanties

  • Vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten
  • Wij zijn betrokken bij al onze klanten
  • Wij ontzorgen het complete pakket van verzekeringen tot pensioenen
  • VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken