Vraag en antwoord

Zakelijke verzekering en zakelijke pensioen vragen

Vraag: Ik moet mijn personeel informeren over de pensioenwijzigingen. Kunt u dat van ons overnemen?
Antwoord: Wij zijn als pensioenadviseur gewend om ingewikkelde regelingen op een simpele manier uit te leggen. We verdiepen ons eerst in uw pensioenregeling en uw bedrijf, controleren of de pensioenregeling voldoet aan alle eisen en wensen en leggen ‘m vervolgens graag uit aan uw medewerkers.

Vraag: Ik moet mijn personeel informeren over Levensloop en bedrijfssparen. Hebt u een artikeltje voor me?
Antwoord: We beschikken over voldoende informatie om u snel te kunnen helpen. Ons vakmanschap stelt ons in staat deze informatie snel vertaald te krijgen naar uw persoonlijke situatie.

Vraag: Ik heb een klacht van een personeelslid dat de pensioenregeling strijdig is met de wetgeving gelijke behandeling. Kunt u voor ons nagaan of dit ook zo is?
Antwoord: Als de pensioenregeling al een tijdje bestaat en niet regelmatig is gecontroleerd door een pensioendeskundige, dan is de kans groot dat er elementen in zitten, die strijdig zijn met de gelijke behandelingswetgeving. Wij beoordelen uw pensioenregeling graag en passen ‘m zonodig in overleg met u aan.

Vraag: Ik heb voor mijn personeel nog geen pensioen geregeld. Ik ben bang dat een pensioentoezegging mijn bedrijf veel geld gaat kosten. Kan de pensioenregeling afgestemd worden op de beperkte financiële middelen van het bedrijf?
Antwoord: De pensioentoezegging wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van het bedrijf. Er zijn diverse manieren om een pensioentoezegging te laten passen bij de draagkracht van een onderneming. We helpen u graag.

Vraag: Als ondernemer ben ik op zoek naar een goede en betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kunt u mij helpen?
Antwoord: Van Vaalen pensioen- en verzekeringsadvies kent de markt en kan voor de gewenste voorziening een concurrerend aanbod doen. Omdat wij onze werkzaamheden uitvoeren op basis van een urendeclaratie, kunt u de provisie laten verwerken in de premie. Dit betekent dat u een scherp aanbod kunt verwachten.

Particuliere verzekering en particuliere pensioen vragen

Vraag: Ik heb al een adviseur. Kan ik dan alleen voor mijn pensioen advies krijgen?
Antwoord: Wij zijn specialist in pensioenen. Voor uw bestaande zaken kunt u gewoon bij uw adviseur blijven die u de verzekering(en) heeft geadviseerd. Als u dat wilt, kunnen wij al uw financiele belangen behartigen.

Vraag: Moet ik betalen voor een advies? Hoeveel is dat dan?
Antwoord: Het kennismakingsgesprek is gratis. Voor het advies dat volgt berekenen wij het aantal uren door. Voor veelkomende advieswerkzaamheden hebben wij standaard een tarief ontwikkeld. Klik hier voor een overzicht van deze werkzaamheden.

Vraag: Mijn boekhouder regelt mijn verzekeringszaken. Is dat niet goed genoeg?
Antwoord: Uw boekhouder of accountant is een belangrijke adviseur voor u. In de praktijk werken wij nauw samen met deze zakelijke adviseurs, net als met fiscalisten. Omdat pensioen ons specialisme is doen deze zakelijke adviseurs vaak een beroep op onze kennis. Wij werken dus nauw samen.

Vraag: Hebt u wel een vergunning om verzekeringen en pensioenen te adviseren en hiervoor te bemiddelen?
Antwoord: Van Vaalen pensioen- en verzekeringsadvies beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en diploma’s. De gespecialiseerde deskundigheid op pensioengebied blijkt uit de inschrijving in het Register Pensioen Adviseurs.

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak

Onze garanties

  • Vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten
  • Wij zijn betrokken bij al onze klanten
  • Wij ontzorgen het complete pakket van verzekeringen tot pensioenen
  • VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken