Verzekering voor bedrijven

Welke verzekeringen heeft u als ondernemer nodig en welke verzekeringen zijn een pré? Veel ondernemers weten door het grote aanbod van verzekeringen niet meer welke van toepassing is voor zijn/haar onderneming. Van Vaalen Advies zet alles voor u op een rijtje!

Horecaverzekering

Mede door onze ervaring kunnen wij een op maat gesneden polis bieden voor de meest uiteenlopende horecarisico’s.

Collectieve arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Met een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt u uw werknemers financiële zekerheid. Ook krijgt u en uw medewerker goede en snelle hulp bij re-integratie.

Bedrijfs­aansprakelijk­heids­verzekering

Tijdens uw werkzaamheden gebeurt er iets waardoor een derde schade lijdt. U bent dan als ondernemer wettelijk aansprakelijk.

Rechts­bijstand­verzekering

Kom op voor uw rechten en verzeker u van juridische hulp.

Agrarisch verzekeringspakket

Ons agrarisch verzekeringspakket bieden wij aan bedrijven in de melkvee, veeteelt, vleesvarkens, tuinbouw, akkerbouw etc.

Brandverzekeringen

Brandverzekeringen bieden natuurlijk dekking tegen materiële en immateriële schade als gevolg van brand. Daarnaast zijn ook andere schadeoorzaken, zoals blikseminslag, storm, inbraak, ontploffing en water verzekerd.

Transport­verzekeringen

Vervoert u of laat u regelmatig goederen transporteren, dan is een goederentransportverzekering belangrijk. Een verzekering van inventaris en goederen verzekert alleen schade en verlies aan goederen als deze zich in uw pand bevinden.

Motor­rijtuigen­verzekeringen

Van Vaalen Pensioen- en Verzekeringsadvies biedt u een groot aantal motorrijtuigenverzekeringen.

Overige verzekeringen

Naast de gebruikelijke verzekeringsvormen kunt u bij Van Vaalen Pensioen- en Verzekeringsadvies ook terecht voor allerlei andere verzekeringen.

Risico-inventarisatie

Welke bedrijfsmatige risico’s loopt u als ondernemer en wat kunt u doen om de risico’s beter beheersbaar te maken? Wij maken graag een risico-inventarisatie voor uw bedrijf.

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken