Brandverzekeringen

Brandverzekeringen bieden natuurlijk dekking tegen materiële en immateriële schade als gevolg van brand. Daarnaast zijn ook andere schadeoorzaken, zoals blikseminslag, storm, inbraak, ontploffing en water verzekerd. Wij bieden een zeer uitgebreide dekking. Uw gebouwen, inventaris en/of goederen zijn daarmee afdoende verzekerd.

Verzekeren van specifieke en zwaardere risico’s

Behalve reguliere brandverzekeringen bieden we ook oplossingen voor het verzekeren van specifieke en zwaardere risico’s.

Wij bieden verzekeringen aan voor:
– Gebouwen
– Inventaris
– Goederen
– Machinerieën
– Bedrijfsschade
– Reconstructie
– Extra kosten

Bedrijfsschadeverzekering verzekert uw doorlopende kosten

Stel uw bedrijf komt door brand een tijd stil te liggen, uw inkomsten nemen waarschijnlijk fors af. Uw vaste kosten zoals huur, personeelskosten, gas en elektriciteit blijven gewoon doorlopen. Een bedrijfsschadeverzekering verzekert het gat tussen uw doorlopende vaste lasten en uw verminderde inkomsten. Ook derving van de winst die u gemaakt zou hebben valt onder de dekking. De kosten van vervangende bedrijfsruimte en huur van machines om het bedrijf weer op gang te brengen zijn ook gedekt.

Een bedrijfsschadeverzekering dekt in veel gevallen ook schade die niet direct uw bedrijf betreft.

De volgende situaties kunnen zich voordoen:
– Schade als gevolg van een straatafzetting na bijvoorbeeld een flinke stormschade bij een naburig pand waardoor uw bedrijf niet bereikbaar is.
– Indien het hieronder genoemde voorval plaatsvindt, is dit meeverzekerd tot maximaal 10% van het verzekerde belang: Als u omzet misloopt na een schade bij een publiekstrekker bij u in de buurt is eveneens dit omzetverlies gedekt (bijvoorbeeld een nabijgelegen supermarkt wordt door brand getroffen, hierdoor komen er tijdelijk veel minder mensen in uw straat).

Reconstructiekosten van (digitale) gegevens zijn vaak tot € 5.000,– meeverzekerd.

Bestudeer eens de increase-decrease clausule. Over- of onderverzekering wordt hiermee voorkomen. De premie wordt op basis van werkelijke resultaten met terugwerkende kracht vastgesteld en er vindt een verrekening van de premie en dekking plaats.

Misschien ook interessant

Horecaverzekering, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, agrarisch verzekeringspakket, transportverzekeringen, motorrijtuigenverzekeringen, risco-inventarisatie, overige verzekeringen.

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak

Onze garanties

  • Vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten
  • Wij zijn betrokken bij al onze klanten
  • Wij ontzorgen het complete pakket van verzekeringen tot pensioenen
  • VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken