Verzekering voor ondernemers

Het berekenen van een pensioentekort is een hele bevalling. Het is een klus waar je even voor moet gaan zitten en informatie moet gaan verzamelen. In onderstaand overzicht maken we het u gemakkelijker. 7 stappen doorlopen en de basis voor de berekening staat!

Arbeidsongeschikt­heids­verzekering

De nachtmerrie van iedere zelfstandig ondernemer, ZZP’er of directeur grootaandeelhouder (DGA) is arbeidsongeschikt worden. De financiële gevolgen zijn bij deze ondernemers vaak enorm.

Zorgverzekering

Woont of werkt u in Nederland, dan bent u wettelijk verplicht een basisverzekering af te sluiten. De basisverzekering dekt de kosten van onder andere de huisarts, apotheek en het ziekenhuis.

ZZP-verzekering

Ondernemers gaan risico’s aan. Wij bieden u een volledig pakket speciaal voor ZZP’ers.

Aansprakelijk­heids­verzekering bedrijf

Heeft u nu een autoverzekering, zorgverzekering, opstalverzekering, of uitvaartverzekering nodig, wij staan elke dag voor u klaar. Niet de goedkoopste, wél de beste service!

Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering

Als ondernemer loopt u het risico om beroepsfouten te maken. De financiële gevolgen hiervan worden gedekt in de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Lijfrenterekening / verzekering

Wilt u later ook een goed inkomen hebben om leuke dingen te blijven doen, onderneem dan tijdig actie.

Levensverzekering t.b.v. partnerpensioen

Een particuliere levensverzekering zorgt ervoor dat de nabestaande extra inkomen heeft na het overlijden van de partner.

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken