Collectief pensioen

Collectieve Pensioenverzekering

De collectieve pensioenverzekering op basis van beschikbare premie.

Bij een collectieve pensioenverzekering bepaalt u als werkgever zelf de hoogte van de premie en wat u aanvullend wilt verzekeren. De pensioenregeling is zo duidelijk als een kassabon. Zo weten u en uw werknemers exact wat pensioen kost en wat het oplevert. Het resultaat: een degelijk pensioen voor uw werknemers zonder verrassingen door extra kosten.

Lage kosten betekent meer pensioen. Alleen de beleggingskosten worden bij de werknemer in rekening gebracht. De pensioenpremie wordt dus vrijwel volledig voor de pensioenopbouw van uw werknemers gebruikt. Alle andere kosten worden bij de werkgever in rekening gebracht. En ook over deze kosten van het pensioen is de verzekeraar natuurlijk volledig open. Hoeveel zekerheid kan ik mijn werknemers geven? Of uw werknemer wel of geen partner of kinderen heeft, zij zijn altijd verzekerd bij overlijden of arbeidsongeschiktheid van uw werknemer. U hoeft dit niet bij te houden en dat scheelt u rompslomp.

Gegarandeerde pensioenuitkering

De collectieve pensioenverzekering biedt deelnemers de mogelijkheid te kiezen voor een gegarandeerde uitkering na pensioendatum. Voor iedere premie die ingelegd wordt, wordt direct een pensioen aangekocht. Uw werknemer weet precies hoeveel pensioen straks wordt uitgekeerd. Een andere mogelijkheid is dat de deelnemer kiest voor een garantiekapitaal.

Pensioenpremie beleggen

De pensioenpremie wordt door professionele beleggingsexperts belegd.

Contact

Van Vaalen Advies
Eem 1, 5711 LH Someren
0493 - 440 442
martien@vanvaalen-advies.nl

Maak een afspraak

Onze garanties

  • Vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten
  • Wij zijn betrokken bij al onze klanten
  • Wij ontzorgen het complete pakket van verzekeringen tot pensioenen
  • VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken