Verzekering

Verzekeren is bij ons altijd maatwerk. Wij selecteren de producten die het beste passen bij uw specifieke situatie. U kunt bij schade bovendien rekenen op een snelle en voor u zo gunstig mogelijke afwikkeling.

Maak een afspraak

Uw bedrijf verzekeren tegen schade

Als ondernemer bent u gewend risico’s te nemen. Maar sommige risico’s liggen buiten uw invloedssfeer en kunt u beter afwentelen. Van Vaalen pensioen- en verzekeringsadvies maakt graag een risicoanalyse voor u en uw bedrijf. Die is altijd individueel afgestemd, dus rekening houdend met uw specifieke omstandigheden en budget.

Daarnaast zijn risico’s vaak ook te vermijden of te verkleinen door het treffen van andere maatregelen dan het sluiten van alleen een verzekering. Onze adviezen hebben betrekking op preventie, juridische zaken en natuurlijk ook op verzekeringen.

Bij onze voorstellen gaan we uit van uw specifieke situatie. We inventariseren hoe u verzekerd bent en brengen u een vrijblijvend advies uit op alle terreinen die te maken hebben met verzekerbare risico’s. Dat zijn bijvoorbeeld brandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, milieuverzekeringen, transportverzekeringen, rechtsbijstand, pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, en verzuimmanagement.

Van Vaalen pensioen- en verzekeringsadvies, één aanspreekpunt voor al uw risico’s.

Lees meer

Verzekering voor ondernemers

Verzekeren is bij ons altijd maatwerk. Van Vaalen Advies biedt een variëteit aan verkeringen voor ondernemers. U kunt bij schade bovendien rekenen op een snelle en voor u zo gunstig mogelijke afwikkeling.

Verzekering voor bedrijven

Welke verzekeringen heeft u als ondernemer nodig en welke verzekeringen zijn een pré? Veel ondernemers weten door het grote aanbod van verzekeringen niet meer welke van toepassing is voor zijn/haar onderneming. Van Vaalen Advies zet alles voor u op een rijtje!

Verzekering voor personeel

Verzekeren is bij ons altijd maatwerk. Van Vaalen Advies biedt een variëteit aan verkeringen voor personeel. U kunt bij schade bovendien rekenen op een snelle en voor u zo gunstig mogelijke afwikkeling.

Verzekering particulier

Natuurlijk wilt u uw dierbare eigendommen beschermen tegen verlies of beschadiging. Iedereen is op zoek naar de goedkoopste verzekering maar u verwacht van ons natuurlijk wel een goed advies over de allerbeste dekkingen. Van Vaalen is u daarbij uitstekend van dienst.

Onze garanties

  • Vakbekwaam, leergierig, loopt voorop in het bijhouden van actualiteiten
  • Wij zijn betrokken bij al onze klanten
  • Wij ontzorgen het complete pakket van verzekeringen tot pensioenen
  • VVA levert maatwerk, daardoor is ieder advies en ieder product het beste voor die klant

Ik kom hier voor

Pensioenadvies

Wij helpen u de keuzes te maken die passen in de toekomst die u voor ogen heeft. We lopen voorop in het benutten van de nieuwste ontwikkelingen op pensioengebied. Daar profiteert u van; nu, maar ook later!

Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken