Overlijdens­risico­verzekering: Verzekeraars houden u in slaap!

Heeft u een overlijdensrisicoverzekering, dan betaalt u waarschijnlijk duizenden euro’s teveel. Kiest u voor een andere verzekeraar bespaart u gemiddeld € 10.000,– aan totale premie. Dit levert u een besparing van gemiddeld € 50,– per maand op. Hogere besparingen komen ook voor.

Verzekeraars informeren u niet. De premie van overlijdensrisicoverzekeringen daalt al jaren. Verzekeraars concurreren op prijs om nieuwe verzekerden te krijgen en mede daardoor daalt de premie de laatste jaren voortdurend. Voert een verzekeraar een premieverlaging door, dan verwacht u als verzekerde dat u daar van meeprofiteert, helaas is dat niet zo. Verzekeraars informeren u, dit levert ze duizenden euro’s extra premie op.

Verzekerden laten dit gewoon gebeuren!

Dat u flink op de premie voor een overlijdensrisicoverzekering kunt besparen is al jaren bekend, toch komt u niet in actie om van mogelijke besparing gebruik te maken. Wel bent u in december druk met het kiezen van de goedkoopste zorgverzekering. Onbedoeld bespaart u op de dekking in plaats van de premie. Op de premie van de overlijdensrisicoverzekering valt gemakkelijker en meer te besparen.

Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken