Risk introduceert: VIP SCHADESERVICE

U herkent het ongetwijfeld: uw klant heeft schade en moet van alles regelen om deze te laten herstellen. Een afspraak maken bij de schadehersteller, vragen of er wel of geen vervangend vervoer is, etc. Met de RISK VIP Schadeservice lossen we dit in één keer op.

In samenwerking met Openclaims biedt RISK vanaf aanstaande maandag de VIP Schadeservice aan. Met de VIP Schadeservice creëren wij binnen de reguliere schadesturing een extra waarde voor uw klant die een schade claimt op de casco dekking. De VIP Schadeservice zorgt voor minder vragen én minder administratieve taken, zo heeft u meer tijd en aandacht voor uw klant. Wij hebben een landelijke dekking van reparateurs, waarmee we hoge herstelkwaliteit, snelle afwikkeling en klantvriendelijke service kunnen garanderen.

Wat zijn de voordelen van de VIP Schadeservice voor uw klant?

  • Haal- en brengservice op locatie naar keuze
  • Na het herstel wordt de auto gewassen afgeleverd
  • Vervangend vervoer tijdens het herstel
  • Een lager of zelfs geen eigen risico, afhankelijk van de polis van uw klant
  • Zeven jaar garantie op het uitgevoerde herstel
  • Uw klant ontvangt updates tijdens het herstelproces
  • Overige schade kan tegen een gereduceerd tarief worden hersteld
  • Geen extra kosten voor de extra service!

Het proces van de VIP Schadeservice

Uw klant krijgt een link, beschrijft de schade en uploadt hierbij enkele foto’s. Op basis van de melding wordt de meest geschikte VIP Schadehersteller geselecteerd. Deze neemt binnen één werkdag contact op met uw klant om een afspraak te maken voor een check-in.
Uw klant en de VIP schadehersteller doorlopen de check-in (bijvoorbeeld thuis of op het werk) en uw klant ontvangt het vervangend vervoer. Uw klant hoeft dus niet meer naar het herstelbedrijf toe!
De schade wordt hersteld door de VIP schadehersteller. Uw klant wordt op de hoogte gehouden van het proces door middel van updates via e-mail of SMS.
De gerepareerde én gewassen auto wordt door de VIP schadehersteller op een locatie naar keuze afgeleverd. Deze haal- en brengservice is volledig gratis en wordt door de VIP schadehersteller altijd aangeboden.
Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken