Vernieuwde collectieve pensioenverzekering

Pensioenregeling op basis van beschikbare premie en netto staffel. De werknemer heeft de mogelijkheid te kiezen voor (gedeeltelijk) gegarandeerd pensioen.

Een pensioenregeling met keuze voor beleggen, gegarandeerd pensioen of allebei

Werkgevers hebben behoefte aan een betaalbare pensioenregeling. Een regeling moet wel passen in het arbeidsvoorwaardenbeleid. De stap van Defined Benefit naar Defined Contribution is vaak te groot. De vernieuwde collectieve pensioenverzekering verkleint de stap.

De vernieuwde collectieve pensioenverzekering maakt de overstap naar een beschikbare premieregeling een stuk makkelijker. De voordelen voor de werkgever zijn een voorspelbare pensioenpremie en de werknemer kiest voor beleggen, gegarandeerd pensioen of allebei.

Unieke pensioenoplossing voor de werkgever

De werkgever kan zijn werknemers met deze pensioenverzekering een gegarandeerd pensioen aanbieden. De werknemer mag zijn premie dan helemaal of gedeeltelijk omzetten in gegarandeerd pensioen. De werkgever loopt ook bij gegarandeerd pensioen geen risico op kosten door waardeoverdracht. Dat maakt deze collectieve pensioenverzekering uniek in de markt.

Online gemak voor werkgever en werknemer

Ondersteuning voor werkgever en werknemer (ook in het Engels).
U heeft volledig inzicht in de pensioenregeling en deelnemer gegevens.

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

Telefoon icoon0493 - 440 442
Kalender icoonAfspraak maken